Услуги

Галерия

Услуги

Представяме Ви част от услугите,  които предлагаме . Ако се нуждаете  от друг  вид услуга, за която са ви необходими алпинисти, се свържете с нас . Ние ще отговорим на всяко едно Ваше запитване  и ще отреагираме  по възможно най-бърз и практичен начин.

Монтаж на топлоизолация с алпинисти

Топлоизолация на апартаменти

Изолиране  на тераси

Външна изолация на стени

Всякакъв вид външна изолация

бояджийски услуги

- Боядисване на фасади

- над 10 000 цвята

 

Това е доста често срещан проблем при по-старите сгради, причина за поява на мокри петна по вътрешните стени, мухал и плесен. В следтсвие на което с времето могат да се усложнят и да доведат до появата на течове при появата определени  на метеорологични условия.

Частични ремонти

Ремонт на определена част от фасадата 

В повечето случаи се ремонтира определен участък от стената, с цел поправка и предотвратяване падане на късове мазилка. Както всички знаем в нашата страна има така наречените „опасни сгради„ , които по един или друг начин застрашават преминаващите хора.

Тук се намесваме ние, и се гордеем с това,че успяваме да предотвратим бъдещи инциденти.

Обръщане ( подмазване ) на прозорци на трудно достъпни височини

Ако домът Ви е на по-висок етаж и смените прозореца с нов, Ви е необходим алпинист, за да го подмаже(запечата) от външната страна. Препоръчително е да не забавяте този вид ремонт, за да предотвратите изгарянето на пяната от влиянието на слънцето. В противен случай има неприятни последствия за Вашето жилище. Например: След дъжд ще започне да прониква вода, да се мокрят вътрешните стени и в следствие на това ще се стигне до по-сериозен ремонт.

монтаж и ремонт на козирки

Монтиране на козирки на желани от Вас места с цел предпазване от стичаща се вода.

Ремонт на козирки - Доста често срещан проблем . Ако козирката Ви не е монтирана добре това е  фактор за проникване  на вода зад изолацията и в жилището.

РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА водосточни тръби 

Подмяна на водосточни тръби от алпинисти  и със скеле.

- Демонтаж и монтаж на водосточни тръби. 

- Корекция и фиксиране без замяна.