Услуги

Галерия

Услуги

Представяме Ви част от услугите ,  които предлагаме . Ако се нуждаете  от друг  вид услуги , за които са ви необходими алпинисти , се свържете с нас . Ние ще отговорим на всяко едно Ваше запитване  и ще отреагираме  по възможно най-бърз и практичен начин .

Монтаж на топлоизолация с алпинисти

Топлоизолация на апартаменти

Изолиране  на тераси

Външна изолация на стени

Всякакъв вид външна изолация

бояджийски услуги

- Боядисване на фасади

- над 10 000 цвята

 

Това е доста често срещан проблем при по-старите сгради , причина за поява на мокри петна по вътрешните стени , мухал и плесен .В следтсвие на което с времето могат да се усложнят и да доведат до появата на течове при появата определени  на метеорологични условия .

Частични ремонти

Ремонт на определена част от фасадата 

В повечето случаи се ремонтира определен участък от стената , с цел поправка и предотвратяване падане на късове мазилка . Както всички знаем в нашата страна има така наречените „опасни сгради„ , които по един или друг начин застрашават преминаващите хора .

Тук се намесваме ние , и се гордеем с това ,че успяваме да предотвратим бъдещи инциденти.

Обръщане ( подмазване ) на прозорци на трудно достъпни височини

Ако жилището Ви е на по-висок етаж и смените прозореца с нов и Ви е необходим алпинист , за да го подмаже ... Препоръчително е да не забавяте този вид ремонт , за да предотвратите изгарянето на пяната от влиянието на слънцето. В противен случай има неприятни последствия за Вашето жилище.Например : След дъжд ще започне да прониква вода , да се мокрят вътрешните стени и в следствие на това ще се стигне до по-сериозен ремонт.

монтаж и ремонт на козирки

Монтиране на козирки на желани от Вас места с цел предпазване от стичаща се вода.

Ремонт на козирки - Доста често срещан проблем . Ако козирката Ви не е ремонтирана добре , това е  фактор за проникване  на вода зад изолацията.

РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА водосточни тръби 

Подмяна на водосточни тръби от алпинисти  и със скеле.

- Демонтаж и монтаж на водосточни тръби. 

- Корекция и фиксиране без замяна.