Галерия

Услуги

Представяме Ви част от услугите,  които извършваме. Ако се нуждаете  от друг  вид ремонт, за които са ви необходими алпинисти се свържете с нас . Ние ще отговорим на всяко едно Ваше запитване  и ще отреагираме  по възможно най-бърз и практичен начин.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Монтаж на топлоизолация с алпинисти

Топлоизолация от скеле

Топлоизолация на апартаменти

Изолиране на тераси

Външна изолация на стени

БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

- Боядисване на фасади

- над 10 000 цвята

 

РЕМОНТ НА ФУГИ

Това е доста често срещан проблем при по-старите сгради, причина за поява на мокри петна по вътрешните стени, мухал и плесен. В следствие на което с времето могат да се усложнят и да доведат до появата на течове при появата определени  на метеорологични условия.

ЧАСТИЧНИ РЕМОНТИ

Ремонт на определена част от фасадата.В повечето случаи се ремонтира определен участък от стената, с цел поправка и предотвратяване на падащи късове мазилка.

ОБРЪЩАНЕ ( ПОДМАЗВАНЕ ) НА ПРОЗОРЦИ НА ТРУДНО ДОСТЪПНИ ВИСОЧИНИ

Ако домът Ви е на по-висок етаж и смените прозореца с нов, Ви е необходим алпинист, за да го подмаже(запечата) от външната страна. Препоръчително е да не забавяте този вид ремонт, за да предотвратите изгарянето на пяната от влиянието на слънцето. В противен случай има неприятни последствия за Вашето жилище. Например: След дъжд ще започне да прониква вода, да се мокрят вътрешните стени и в следствие на това ще се стигне до по-сериозен ремонт.

МОНТАЖ И РЕМОНТ НА КОЗИРКИ

Монтиране на козирки на желани от Вас места с цел предпазване от стичаща се вода. Ремонт на козирки - Доста често срещан проблем . Ако козирката Ви не е монтирана добре това е фактор за проникване на вода в жилището Ви.

РЕМОНТ И ПОДМЯНА НА ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ

Подмяна на водосточни тръби от алпинисти и със скеле.

- Демонтаж и монтаж на водосточни тръби.

- Корекция и фиксиране без замяна.

© 2016 - 2019 Всички права запазени